GymHyper

Explorează

Cum rămâi în formă atunci când călătorești?

Nu este întotdeauna simplu să te menții în formă atunci când călătorești. Când ești în vacanță și vrei să vezi obiectivele turistice, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să petreci ore întregi la sală sau să scoți telefonul pentru a-ți verifica macronutrienții.

Din fericire, există tehnici pentru a rămâne în formă în timpul călătoriilor, care nu vor interfera cu plăcerea ta.

„REZULTATE MAXIME CU EFORT MINIM”

Când vrei să te menții în formă, dar nu vrei să pierzi timpul crucial pentru plajă, noul tău slogan de antrenament ar trebui să fie „aport minim, rezultate maxime”.

Exercițiile complexe pentru întregul corp (genuflexiuni, deadlift și presa pe bancă, de exemplu) sunt o opțiune excelentă pentru o sesiune scurtă de sală, deoarece implică numeroase grupuri musculare simultan. Antrenamentul mai multor grupe musculare arde mai multe calorii.

Nu vă faceți griji dacă nu aveți acces la o sală de sport.

În aproximativ 20 de minute, poți finaliza un circuit HIIT puternic care îți va crește ritmul cardiac și va arde calorii.

Luați-vă o bandă de rezistență dacă doriți ca antrenamentul să fie mai intens. Nu numai că vă va fi utilă atunci când sunteți pe drum, dar vă va ajuta și să avansați în antrenament.

EXPLOREAZĂ ȘI IEȘI DIN CASĂ

Exerciții compuse, circuite de antrenament cu intervale de mare intensitate (HIIT)… toate sunt bune, dar să recunoaștem, nu tuturor le place să se gândească la antrenament atunci când sunt în vacanță. Din fericire, există o mulțime de metode alternative de a rămâne în formă. Să te ridici și să faci o plimbare te poate ajuta să mai arzi câteva calorii, permițându-ți totodată să profiți la maximum de timpul tău într-o nouă țară.

ÎNOATĂ

Înotul este o metodă grozavă de a rămâne activ dacă călătorești la plajă (sau ai norocul să fi cazat la un hotel cu piscină). De ce să nu încerci niște sporturi acvatice dacă vrei cu adevărat să te arunci în adâncuri? Pe majoritatea plajelor, veți descoperi o varietate de activități, de la caiac la volei.

FII CONȘTIENT DE CE MĂNANCI.

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a încerca lucruri noi și nu vrei să pierzi oportunitatea din cauza faptului că ești îngrijorat de cum se va încadra în macronutrienți.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că nu mâncați în exces, există modalități prin care puteți obține tot ce este mai bun din ambele părți. Dacă doriți să încercați câteva lucruri, de ce să nu împărțiți felurile cu persoana cu care sunteți! Sau puteți face oricând mici schimburi. Schimbarea chipsurilor cu cartofi noi, de exemplu, înseamnă că vă puteți bucura în continuare de masă și puteți economisi caloriile suplimentare.

RĂMÂI HIDRATAT

Știi deja exercițiul: HIDRATAREA ESTE ESENȚIALĂ! Se recomandă să bem cel puțin 2,5 litri de apă în fiecare zi, ceea ce este mult mai important în zonele mai calde, unde este probabil să transpiram mult mai mult.

Dacă sunteți în oraș sau vă relaxați lângă piscină, luați-vă o sticlă de apă cu dvs. în orice moment pentru a evita deshidratarea.

SIMTE-TE BINE!

În sfârșit, dar cu siguranță nu în ultimul rând, distrează-te.

Deși este esențial să ai grijă de tine și să fii în formă și sănătos, nu vrei să fii atât de preocupat de asta încât să uiți să te bucuri de călătoriile tale. Continuă și răsfăță-te cu niște înghețată sau un martini!

Călătoriile sunt o șansă fantastică pentru dezvoltarea personală, precum și pentru a explora și a învăța despre diverse culturi – nu vă faceți griji dacă înseamnă să săriți peste o zi.