GymHyper

Explorează

5 metode de a păstra obiectivele de Fitness chiar și la serviciu

Cu toții am fost în această situație. Te-ai ținut de obiectivele de fitness, dar mai este din când în când câte o zi de marți și evident că se comandă pizza, sau inevitabilele sărbători cu tort de ziua colegului, sau happy hour de vineri seara, sau… înțelegi imaginea.

Deși să te distrezi la locul de muncă este esențial, s-ar putea să fii șocat să afli că un angajat mediu de birou mănâncă aproximativ 100.000 de calorii pe an din alimentația legată de muncă. Da, acele digestive de ciocolată și ocazional baton secret de ciocolată se acumulează și vă pot sabota ambițiile de fitness.

Există, totuși, metode prin care să te distrezi și să faci parte din activitate fără a-ți pune în pericol obiectivele de sănătate și fitness. Iată cinci recomandări excelente pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun în timp ce lucrați din greu pentru a vă atinge obiectivele:

ADU-ȚI PROPRIILE GUSTĂRI

Gustarea nu este neapărat un lucru rău. Multe gustări, pe de altă parte, sunt grele în calorii goale. Potrivit studiilor, cu cât mănânci multe gustări fără să te gândești, cu atât vei acumula mai multă grăsime. Nu vă faceți griji, nu vă vom spune să nu mai ronțăiți; în schimb, îți vom spune să-l aduci pe al tău!

Va fi mult mai ușor să rezistați biscuiților dacă aveți la îndemână gustări bune și hrănitoare. De asemenea, vă va ajuta să urmăriți ceea ce consumați. Luați niște nuci, legume tocate și hummus, sau doar niște fructe! Dacă vă simțiți cu adevărat îndrăzneți, încercați să vă coaceți propria pâine proteică cu banane pentru a satisface orice poftă de dulce după prânz. Reteta poate fi gasita aici.

ADUNAȚI-VĂ ÎMPREUNĂ

Cu un prieten lângă tine, totul este mult mai simplu. A avea un coleg de muncă care vă împărtășește obiectivele este o abordare grozavă pentru a vă asigura că sunteți responsabil. A avea pe cineva care să vă sprijine vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele, fie că mergeți împreună la sală în timpul pauzei de prânz sau împărțiți o felie de tort de ziua de naștere, mai degrabă decât să aveți o felie fiecare.

PĂSTREAZĂ UN JURNAL DESPRE ALIMENTAȚIE

Urmărirea alimentelor consumate este o modalitate grozavă de a te considera responsabil și, cu atât de multe aplicații disponibile care te ajută să-ți urmărești mâncarea în zilele noastre, nu a fost niciodată mai ușor să ții evidența a ceea ce mănânci și să te asiguri că îi oferi corpului tău tot ce are nevoie!

RIDICĂ-TE

Dacă lucrezi la un birou, este foarte simplu să petreci toată ziua stând jos. Acest lucru nu numai că este plictisitor (să recunoaștem), dar nu ajută la îmbunătățirea generală a sănătății și a bunăstării tale. Luați-vă niște timp liber odată la aproximativ o oră pentru a merge la plimbare și a bea apă. De asemenea, ați putea dori să încercați câteva întinderi la biroul de lucru pentru a vă îmbunătăți postura și mobilitatea.

Înțelegem că a fi activ la locul de muncă poate fi dificil, dar chiar și lucrul în picioare sau mersul la o întâlnire cu cineva, în loc să îi trimiți un e-mail, te poate ajuta să te pună pe picioare.

ȚINE MINTE DE CE AI ÎNCEPUT!

Știm că este ciudat, dar este adevărat. Când vă simțiți lipsiți de motivație, să vă amintiți de ce ați început este o abordare excelentă pentru a reveni pe drumul cel bun.

Dacă vă ajută, scrieți-vă obiectivele și păstrați-le pe telefon sau pe un bilețel lipit de computer și apoi, ori de câte ori simțiți că vă îndepărtați, vă puteți uita la el. Păstrarea unor mementouri la locul de muncă poate ajuta cu adevărat să vă concentrați mintea. Amintiți-vă că nimeni nu este motivat tot timpul; este vorba de dăruire și disciplină.